Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου - ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο ντοκουμέντο με τους δύο εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ. Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνονται τα δύο ά...






Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο ντοκουμέντο με τους δύο εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ. Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνονται τα δύο άτομα πάνω στο μαύρο σκούτερ να πλησιάζουν στο σπίτι του δημοσιογράφου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Είναι περίπου πέντε λεπτά πριν βάλουν σε εφαρμογή το δολοφονικό τους σχέδιο. Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο οδηγός της μοτοσυκλέτας να φοράει ασημί κράνος και ακριβώς από πίσω βρίσκεται ο εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ ο οποίος έχει καλυμμένο το πρόσωπό του. Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας περίπου 500 μέτρα μακριά από το σπίτι του αστυνομικού συντάκτη, λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι του από το κανάλι όπου εργαζόταν.

Από το βίντεο φαίνεται πως οι δράστες δεν τον ακολουθούσαν μέχρι να φτάσει στο σπίτι του ο δημοσιογράφος, είναι άρα είναι πολύ πιθανό το σενάριο να υπάρχει και μια άλλη ομάδα που ακολουθούσε τον Γιώργο Καραϊβάζ μέχρι να φτάσει στο σπίτι του και ενημέρωνε τα άτομα που εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου. Ως εκ τούτου, οι δράστες μάλλον περίμεναν σήμα από κάποιον συνεργό τους ή κάποιο τηλεφώνημα ότι ο στόχος τους έχει φτάσει και έχει παρκάρει έξω από το σπίτι τους.

Εξάλλου, το σκουτεράκι φαίνεται πως έχει έρθει από άλλο σημείο, και όχι από δρόμο από τον οποίο κατέληξε στο σπίτι του ο δημοσιογράφος. Το σπίτι του θύματος είναι σε παράλληλο δρόμο από αυτόν που δείχνει το βίντεο και είναι πιθανό να είχε ακολουθήσει άλλο δρομολόγιο για να φτάσει στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο 

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.