Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρωτοφανείς εικόνες καταστροφής.... Βανδαλισμός σε σχολικό κτίριο στο Ηράκλειο

Πρωτοφανείς εικόνες καταστροφής άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι βάνδαλοι, οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα διέρρηξαν το κτίριο στο οποίο στεγαζότα...







Πρωτοφανείς εικόνες καταστροφής άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι βάνδαλοι, οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα διέρρηξαν το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν το Παλαιό Δημοτικό Σχολείο του χωριού Καλέσια του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους κατοίκους.

Μια γυναίκα μέλος της διαδικτυακής ομάδας Καλεσσανές Ρίζες, η οποία μπήκε στο κτίριο του σχολείου, έμεινε εμβρόντητη καθώς διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί και οι άγνωστοι εισβολείς είχαν προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές, σπάζοντας μπουκάλια, ρίχνοντας δεκάδες βιβλία στο δάπεδο και γεμίζοντας τις αίθουσες με σκουπίδια.

Η ανάρτησή της στο facebook κινητοποίησε τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία. Η έρευνα για την διάρρηξη, που δεν ήταν η πρώτη στο συγκεκριμένο κτίριο, βρίσκεται σε εξέλιξη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος αγνώστων για φθορά δημόσιας περιουσίας, ενώ εξετάζεται αν από το πρώην σχολείο έχουν κλαπεί αντικείμενα.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.