Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ από τον Έβρο χθες βράδυ... Λαθρομετανάστες περπατούν πάνω στον επαρχιακό δρόμο Διδυμοτείχου-Μεταξάδων

Διαβάστε την περιγραφή και τα σχόλια από το evros-news.gr και δείτε τα βίντεο που ακολουθούν... Δυο λαθρομετανάστες (τουλάχιστον τόσο...



Διαβάστε την περιγραφή και τα σχόλια από το evros-news.gr και δείτε τα βίντεο που ακολουθούν...

Δυο λαθρομετανάστες (τουλάχιστον τόσοι εμφανίστηκαν) περπατούν πριν λίγη ώρα που τους ανταμώσαμε στον επαρχιακό δρόμο Διδυμοτείχου-Μεταξάδων, λίγα μέτρα πριν την διασταύρωση προς Ασβεστάδες και το χωριό της Κυανής. 

 Συνήθως ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους στην περιοχή, αλλά ο προορισμός είναι ο ορεινός όγκος του Σουφλίου και από εκεί βγαίνουν στην Ροδόπη και παίρνουν κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Το γεγονός ότι περπατούν μέσα στον δρόμο και στο σκοτάδι, είναι φυσικά επικίνδυνο τόσο για τους ίδιους όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς, αφού μπορεί να πέσουν πάνω τους αν δεν έχουν όλη την προσοχή τους στραμμένη στην οδήγηση. Απλά επιστρέψαμε πίσω για να καταγράψουμε σε ΒΙΝΤΕΟ το γεγονός πως κάποιοι καταφέρνουν και περνούν παράνομα από την Τουρκία στην χώρα μας και φυσικά δεν τους ενδιαφέρει να καταγραφούν και να ταυτοποιηθούν στο ΚΥΤ Φυλακίου, αλλά να προχωρήσουν στο εσωτερικό της χώρας.





---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.