Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δυστυχώς, δεν αλλάζει η Ελλάδα»... λένε οι τούρκοι... «Σκάνδαλο από Δένδια σε μια φιλική συνάντηση» σχολιάζει η Χουριέτ

«Ειλικρινή και εποικοδομητική συμπεριφορά», ζητάει από την Ελλάδα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ενώ για «ασέβεια και ...






«Ειλικρινή και εποικοδομητική συμπεριφορά», ζητάει από την Ελλάδα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ενώ για «ασέβεια και μισαλλοδοξία» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος AKP Ομέρ Τσελίκ.

Με τελευταίες αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα, Τσαβούσογλου και Τσελίκ, τάσσονται υπέρ της συνέχισης του διαλόγου με την Ελλάδα, αλλά με αιχμές μετά τα όσα συνέβησαν στην επεισοδιακή συνέντευξη τύπου μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, την Πέμπτη στην Άγκυρα.

«Μια πιο ειλικρινή και εποικοδομητική συμπεριφορά δήλωσε ότι αναμένει από την Ελλάδα» ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφέροντας πως συμφώνησε με τον Έλληνα ομόλογό του για τη διατήρηση του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών. Ο Τσαβούσογλου αναφέρει ότι συζήτησαν για εκκρεμή ζητήματα, προβλήματα μειονοτήτων, τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, την μετανάστευση και περιφερειακά θέματα.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελίκ, σχολίασε τη δημόσια αντιπαράθεση Δένδια -Τσαβούσογλου, μ’ αιχμές κατά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών

«Η ασέβεια και η μισαλλοδοξία δεν είναι μέθοδοι διπλωματίας. Η ασέβεια και ο διάλογος δεν στέκονται παράλληλα. Δεν υπάρχει διπλωματία όπου υπάρχει ο φανατισμός», έγραψε.

Την ίδια ώρα τα τουρκικά ΜΜΕ στο σύνολό τους, εκθειάζουν τη στάση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, που -σύμφωνα με όσα παρουσιάζουν- «αποστόμωσε» τον Έλληνα ομόλογό του, για τις «σκανδαλώδεις» δηλώσεις κατά της Τουρκίας.

Για «απάντηση – χαστούκι» του Τσαβούσογλου στον Δένδια, κάνει λόγο η Σαμπάχ, σχολιάζοντας πως η απάντηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στον Έλληνα ομόλογό του, «πλημμύρισε» τα social media.

«Ο Δένδιας βρυχάται στο twitter», γράφει η Γενί Ακίτ, αναφερόμενη στις αναρτήσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, μετά το τέλος της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του, «Ο Νίκος Δένδιας προχώρησε σ’ αβάσιμες δηλώσεις κατά της Τουρκίας και δέχθηκε την σκληρή αντίδραση του Τσαβούσογλου».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Γενί Σαφάκ, που είδε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών να «πιάνει το πληκτρολόγιο του κινητού του» προκειμένου να σχολιάσει στο Twitter, μετά την … «αντίδραση» Τσαβούσογλου.

«Σκάνδαλο από Δένδια σε μια φιλική συνάντηση» σχολιάζει η Χουριέτ, συμπληρώνοντας: «Δυστυχώς, δεν αλλάζει η Ελλάδα». Παναγιώτης Σαββίδης protothema.gr


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.