Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΨΗΘΟΥΜΕ αντί να ψήσουμε... Έρχονται θερμοκρασίες ρεκόρ τις μέρες του Πάσχα

Θερμές αέριες μάζες πρόκειται να μεταφερθούν προς τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σταδιακή σημαντική άνοδος της ...





Θερμές αέριες μάζες πρόκειται να μεταφερθούν προς τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σταδιακή σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας. Η άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται να παρουσιάσει κορύφωση τόσο το Μεγάλο Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr από αύριο Μεγάλη Πέμπτη οι μέγιστες θερμοκρασίες αναμένεται να ξεπεράσουν σε αρκετές περιοχές τους 30 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη να φτάσουν στους 35 βαθμούς, ενώ το διήμερο Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα οι μέγιστες θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές θα ξεπεράσουν τους 33-34 βαθμούς Κελσίου. Έτσι λοιπόν με βάση την υπάρχουσα εικόνα είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν νέα θερμοκρασιακά ρεκόρ.



Στους ακόλουθους πίνακες παρουσιάζονται επιλεγμένα θερμοκρασιακά ρεκόρ του παρελθόντος για το μήνα Απρίλιο (πίνακας 1) και για το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου (πίνακας 2), όπως έχουν καταγραφεί είτε από το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, είτε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.






---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.