Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Τρελάθηκαν οι τούρκοι...!! ΥΣΤΕΡΙΑ κατά ΗΠΑ και Μπάϊντεν για την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας...!!!

Η Τουρκία περίμενε την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τον Τζο Μπάιντεν και πέρασε στην αντεπίθεση. Ανακοίνωση από το υπουργείο...







Η Τουρκία περίμενε την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τον Τζο Μπάιντεν και πέρασε στην αντεπίθεση. Ανακοίνωση από το υπουργείο Εξωτερικών, «επίθεση» από τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τον Φαρεντίν Αλτούν.

Οι ΗΠΑ έχουν βάλει την Τουρκία για τα καλά απέναντι κι αυτό έχει προκαλέσει εκνευρισμό στην Άγκυρα. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έχει προχωρήσει σε κάποια τοποθέτηση μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τον Τζο Μπάιντεν, παρόλα αυτά τόσο το υπουργείο Εξωτερικών όσο και κορυφαίοι αξιωματούχοι της κυβέρνησής του έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν «επιθέσεις» προς τον Αμερικανό πρόεδρο και την Ουάσινγκτον.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε μήνυμά του στο Twitter ανέφερε πως «τα λόγια δεν μπορούν να ξαναγράψουν την ιστορία». Μάλιστα, ανέφερε πως η Τουρκία δεν έχει να μάθει τίποτα και από κανέναν για το παρελθόν της, κάνοντας λόγο για πολιτικό οπουρτουνισμό, ο οποίος αποτελεί την κορυφαία προδοσία της ειρήνης και της δικαιοσύνης!

«Απορρίπτουμε απόλυτα αυτή τη δήλωση που βασίζεται μόνο στον λαϊκισμό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Αντίστοιχα επιθετική ήταν και η τοποθέτηση του Φαρεντίν Αλτούν. Ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας τη στιγμή που δημοσιευόταν η δήλωση του Αμερικανού προέδρου, αναρτούσε στο Twitter βίντεο στο οποίο χαρακτήριζε ως τρομοκράτες τους Αρμένιους.

«Σκότωσαν δεκάδες πολίτες της Τουρκίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Γαλλίας, της Σουηδίας και των ΗΠΑ, σε δολοφονίες, επιθέσεις και βομβιστικές ενέργειες. Θυμόμαστε τα θύματα με εκδηλώσεις σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και το Λος Άντζελες», σχολίαζε μεταξύ άλλων.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.