Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι Φοβάται ο Ακάρ και άρχισε τις Επιθεωρήσεις από το νησί της Ίμβρου;

Ο Τ/ΥΠΑΜ και οι Αρχηγοί ΓΕ επισκέφτηκαν την έδρα 5ου Συντάγματος Καταδρομών του 2ου Σώματος Στρατού στην Ίμβρο στις 02ΑΠΡ21 .Επιθεώρηση έκα...






Ο Τ/ΥΠΑΜ και οι Αρχηγοί ΓΕ επισκέφτηκαν την έδρα 5ου Συντάγματος Καταδρομών του 2ου Σώματος Στρατού στην Ίμβρο στις 02ΑΠΡ21

.Επιθεώρηση έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Της Τουρκίας Χουλούσι Ακάρ στο νησί της Ίμβρου την Διοίκηση των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων του νησιού ,είναι η πρώτη επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Διοίκηση του 50υ Κομάντο στην ιστορία νησιού !

Βέβαια οι Τούρκοι ονομάζουν την Διοίκηση του νησιού ώς 50υ Σύνταγμα Κομάντο ,αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι Ελαφρύ Πεζικό και όχι Καταδρομείς …Όμως ο Στρατηγός Ακάρ που γνωρίζει Απόρρητα Σχέδια και όχι διαρροές αναλύσεων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ,μόνο τυχαία δεν πήγε στο νησί της Ίμβρου συνοδεία όλων των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων !

Ο Τούρκος ΥΠΑΜ δείχνει οτι κάτι ετοιμάζει γιατί αμέσως μετά μετέβη στην 23η Μεραρχία Πεζικού στο Σιρνάκ πάλι συνοδεία αρχηγών και δεν ξέρουμε αν η εμπειροπόλεμη Μεραρχία ετοιμάζεται για να ακολουθήσει του Πεζοναύτες της Στρατιά του Αιγαίου !


Ενώ η οργανωμένη επίθεση κατά του Στρατηγού Φλώρου απο τα Τουρκικά ΜΜΕ ,δείχνει οτι ο Αρχηγός ξέρει πράγματα και δεν είναι τυχαία ότι μίλησε τώρα για επέκταση των στα 12μίλια!


Πάντως ο Ακάρ δεν έδειξε να είναι και τόσο σίγουρος για την Άμυνα της Ίμβρου στα Όρια των Στενών …Να περιμένουμε την συνέχιση των Επιθεωρήσεων του Στρατηγού Ακάρ και να να δούμε που το πάει!!


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.