Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θίχτηκε ο Ερντογάν που τον είπε «δικτάτορα» ο Ντράγκι -«Είναι εκλεγμένος, εσύ διορισμένος» απαντά ο Τσαβούσογλου

Για εξηγήσεις κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ο Ιταλός πρέσβης στην Αγκυρα. Οπως μεταδίδει το TRT Haber, ο Ιταλός Massimo Gai...







Για εξηγήσεις κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ο Ιταλός πρέσβης στην Αγκυρα.

Οπως μεταδίδει το TRT Haber, ο Ιταλός Massimo Gaiani κλήθηκε στο ΥΠΕΞ μετά τις δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι, ο οποίος χαρακτήρισε «δικτάτορα» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Καταδικάζουμε έντονα την απαράδεκτη λαϊκιστική ρητορική του διορισμένου πρωθυπουργού της Ιταλίας Ντράγκι και τις απαράδεκτες και αδικαιολόγητες δηλώσεις του για τον εκλεγμένο πρόεδρό μας, και του τις ανταποδίδουμε», σχολίασε στο Twitter o Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Δικτάτορας» ο Ερντογάν -Επίθεση Ντράγκι για το «καψόνι» στη Φον ντερ Λάιεν

Σε συνέντευξη Τύπου στο Palazzo Chigi, ο Μάριο Ντράγκι επιτέθηκε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όταν ρωτήθηκε για το απαράδεκτο συμβάν με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

«Διαφωνώ απολύτως με τον Ερντογάν, νομίζω ότι ήταν ανάρμοστη συμπεριφορά, λυπάμαι πολύ για την ταπείνωση που υπέστη η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», είπε ο Ντράγκι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Με αυτούς τους δικτάτορες, ας τους αποκαλέσουμε έτσι, πρέπει να είμαστε σαφείς: Να εκφράζουμε τις διαφορετικές μας απόψεις, αλλά να καταφέρνουμε να συνεργαζόμαστε υπέρ των χωρών μας», πρόσθεσε ο Μάριο Ντράγκι.

Την Τρίτη, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Σαρλ Μισέλ πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Αγκυρα και συναντήθηκαν με τον Τούρκο πρόεδρο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η πρόεδρος της Κομισιόν έμεινε σαστισμένη να κοιτά τον Ευρωπαίο αξιωματούχο και τον Τούρκο πρόεδρο να στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες, ενώ εκείνη στεκόταν όρθια.

Τελικά, οι δύο άντρες κάθισαν στις πολυθρόνες, ο ένας δίπλα στον άλλον, ενώ η πρόεδρος της Κομισιόν κάθισε σε έναν καναπέ, απέναντι από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, που βρίσκεται ιεραρχικά κάτω από την πρόεδρο της Κομισιόν, κατά το πρωτόκολλο.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.