Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εσωτερικό ρήγμα στο τουρκικό μέτωπο... ΥΠΕΞ της Λιβύης: «Να αποχωρήσουν οι Τούρκοι»...!!!

Η υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Εθνικής ενότητας Ναϊλά Αλ Μανούς, ζήτησε να επισπευθεί η αποχώρηση των τουρκικών δυνάμεων από τη Λιβύη...




Η υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Εθνικής ενότητας Ναϊλά Αλ Μανούς, ζήτησε να επισπευθεί η αποχώρηση των τουρκικών δυνάμεων από τη Λιβύη.

“Η κυβέρνηση Εθνικής ενότητας της Λιβύης της οποίας ηγείται ο πρωθυπουργός Αμπντουλάχ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, ξεκίνησε διάλογο με την Τουρκία και σημείωσε την ετοιμότητα της Άγκυρας να ξεκινήσει αυτές συνομιλίες και διαπραγματεύσεις” ανέφερε η υπουργός Εξωτερικών της Λιβύης την Παρασκευή, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΚΙ.

Πρόσθεσε πως “Ωστόσο την ίδια στιγμή είμαστε σταθεροί στις προθέσεις μας και ζητάμε από όλες τις χώρες να συνεργαστούν για να απομακρυνθούν άμεσα τα ξένα στρατεύματα από το έδαφος της Λιβύης” και συνέχισε λέγοντας τα εξής : “για μας αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας καθώς η ασφάλειά μας εξαρτάται από την απόσυρση ξένων στρατευμάτων. 

Γνωρίζουμε ότι δεν αποτελεί ζήτημα το οποίο μπορεί να επιλυθεί σε μία νύχτα ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει αλλά η Ειρήνη και ασφάλεια της Λιβύης δεν θα είναι εφικτή χωρίς περιφερειακή και διεθνή στήριξη”
…..
Nemesishd.gr


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.