Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ψάχνουν και τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Καραϊβάζ – Τέσσερις ποινικοί στο «στόχαστρο»

Τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή να δολοφονηθεί ο Γιώργος Καραϊβάζ αναζητούν, μέσα από παλιές δικογραφίες και τα ρεπορτάζ του θύματος, οι α...







Τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή να δολοφονηθεί ο Γιώργος Καραϊβάζ αναζητούν, μέσα από παλιές δικογραφίες και τα ρεπορτάζ του θύματος, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν τη δολοφονία που σόκαρε τους πάντες. Ποιοι ποινικοί έχουν τεθεί στο «μικροσκόπιο».

Για να βρουν τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου, του προσώπου που αποφάσισε να σκοτώσει τον Γιώργο Καραϊβάζ, τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών «ξεσκονίζουν» τις παλιές δικογραφίες πρωταγωνιστών του οργανωμένου εγκλήματος, εγκληματικών οργανώσεων και κυρίως κακοποιών με βαρύ ποινικό μητρώο που εμπεριέχονται σε αυτές.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το αστυνομικό ενδιαφέρον έχουν ήδη συγκεντρώσει τουλάχιστον τέσσερις ποινικοί, άνθρωποι που έχουν κατηγορηθεί για απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκβιασμούς, εκρήξεις, σωματικές βλάβες, οπλοφορία, οπλοχρησία κ.α.

Εξάλλου, με αυτές τις υποθέσεις και τα συγκεκριμένα πρόσωπα είχε ασχοληθεί στα ρεπορτάζ του και ο Γιώργος Καραϊβάζ. Έτσι, εξετάζονται εξονυχιστικά τα κείμενά του, μήπως εκεί υπάρχει κάποιο στοιχείο ή κάποια αναφορά που να είχε ενοχλήσει συγκεκριμένα πρόσωπα. Επίσης, ερευνάται αν οι συγκεκριμένοι ύποπτοι είχαν επικοινωνίες με τον Γιώργο Καραϊβάζ και αν τον είχαν απειλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.