Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πλατεία Βαρνάβα: «Φρουρούμενη» από αστυνομικές δυνάμεις λόγω των κορονο-πάρτι

Η πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, είναι ένα από τα πιο… συνηθισμένα μέρη που συγκεντρώνουν σχεδόν κάθε βράδυ εκατοντάδες νέους και νέες που...



Η πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, είναι ένα από τα πιο… συνηθισμένα μέρη που συγκεντρώνουν σχεδόν κάθε βράδυ εκατοντάδες νέους και νέες που κάνουν κορονοπάρτι παρά τους περιορισμούς για τον κορονοϊό.

Σήμερα, Παρασκευή 16.04.2021, όμως, κάτι έχει… αλλάξει. Κι αυτό είναι πως η νεοσύστατη Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει αναλάβει δράση για να εμποδιστεί ο συνωστισμός πέριξ και μέσα στην πλατεία.

Μέλη της συγκεκριμένης ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. έχουν περικυκλώσει την πλατεία σε μια προσπάθεια να… αποθαρρύνουν τους εκατοντάδες νέους που ίσως κατευθυνθούν προς το σημείο και απόψε.

Τα μέλη της ΟΔΟΣ φοράνε τις ειδικές τους στολές και έχουν σαφείς εντολές να μην αφήσουν κανέναν να περάσει στο εσωτερικό της πλατείας. Ενδεικτικό των ελέγχων που γίνονται, είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις σταματούν μέχρι τους διανομείς φαγητού. Ακόμη γίνονται έλεγχοι στα μαγαζιά της πλατείας για να αποφευχθούν τα take away ποτά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί θα μείνουν στο σημείο μέχρι τουλάχιστον τις 10 το βράδυ, ώστε να διασφαλιστεί πως δεν θα επαναληφθούν οι εικόνες των προηγούμενων ημερών…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.