Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιαπωνία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πάλι το Τόκιο τρεις μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε Τόκιο, Κιότο, Οσάκα και Χιόγκο – Πιο σκληρά μέτρα λόγω των μεταλλάξεων   Σε κατάσταση έκτακτης α...







Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε Τόκιο, Κιότο, Οσάκα και Χιόγκο – Πιο σκληρά μέτρα λόγω των μεταλλάξεων
 
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε για τρίτη φορά το Τόκιο, όπως και άλλες τρεις περιοχές της Ιαπωνίας, τρεις μήνες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και εν μέσω ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

«Σήμερα αποφασίσαμε να κηρύξουμε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις περιοχές Τόκιο, Κιότο, Οσάκα και Χιόγκο», ανακοίνωσε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Γιοσιχίντε Σούγκα. Η κυβέρνηση αποδίδει την αύξηση των κρουσμάτων στις μεταλλάξεις του κορωνοϊού.

Αυτή τη φορά, η κυβέρνηση πήρε πιο σκληρά μέτρα, καθώς θα πρέπει να αναστείλουν τη λειτουργία τους οι χώροι που πωλούν αλκοόλ, όπως και κάποια μεγάλα καταστήματα και εμπορικά κέντρα. Τις προηγούμενες φορές, το μέτρο αφορούσε στη μείωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Παρά την αυστηρότητα, οι περιορισμοί είναι πιο χαλαροί απ’ αυτούς που υιοθετούν άλλα κράτη.

Τα πιο αυστηρά μέτρα κρίνονται αναγκαία για τον περιορισμό των μεταλλαγμένων στελεχών, ενώ θα ισχύσουν από την Κυριακή με ορίζοντα τουλάχιστον έως τις 11 Μαΐου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα μέτρα, τα οποία θα ισχύουν στη διάρκεια των διακοπών της «Golden Week», μιας περιόδου κατά την οποία οι Ιάπωνες συνήθως ταξιδεύουν πολύ, ενδέχεται να συνοδευτούν από αναστολή κάποιων δρομολογίων τρένων και λεωφορείων προκειμένου να περιοριστεί η κινητικότητα των πολιτών.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.