Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περιστέρι: Πέταξε κουβά με νερό σε συγκεντρωμένους σε κορονοπάρτι

Ένα ατέλειωτο… κορονοπάρτι έγινε η Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου με τους νέους να κατακλύζουν τις πλατείες σε διάφορες συνοικίες της πόλης. Έ...






Ένα ατέλειωτο… κορονοπάρτι έγινε η Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου με τους νέους να κατακλύζουν τις πλατείες σε διάφορες συνοικίες της πόλης. Ένα από τα μέρη που συγκεντρώθηκαν πολλοί νέοι ήταν και η πλατεία Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι.

Μάλιστα, η φασαρία και η συγκέντρωση μεγάλου πλήθους πολιτών οδήγησε μια γυναίκα στο σημείο να βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού της και να καταβρέξει με νερό τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο πεζοδρόμιο δίπλα από γνωστό μαγαζί εστίασης.

Το περιστατικό, που δημοσιοποίησε το nassosblog, δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση αλλά οπωσδήποτε αποτελεί ένα δείγμα της εξάντλησης υπομονής των κατοίκων της Αιμιλίου Βεάκη.

Πολλοί από αυτούς αναφέρουν ότι δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους φοβούμενοι την διάδοση του κοροναϊού από τα εκατοντάδες άτομα που συγκεντρώνονται χωρίς μάσκες.

Οι κάτοικοι τονίζουν και το γεγονός πως με τη λήξη της διασκέδασης αυτών των ατόμων στα πεζοδρόμια της Βεάκη, το σημείο θυμίζει μια κανονική χωματερή αφού πίνοντας τα ποτά τους πετάνε τα πλαστικά ποτήρια στο δρόμο και στις εισόδους των σπιτιών.






---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.