Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με αυτοκτονικές τάσεις η Σουηδία... Κάλεσαν ιμάμη για να μιλήσει για το Πάσχα... μαζί με την... γυναίκα αρχιεπίσκοπο της χώρας...!!!

Τρομερό δίδυμο στο στούντιο της κρατικής τηλεόρασης μαζί με την γυναίκα Αρχιεπίσκοπο της Σουηδίας Το SVT, που είναι η κρατική τηλεόραση της...







Τρομερό δίδυμο στο στούντιο της κρατικής τηλεόρασης μαζί με την γυναίκα Αρχιεπίσκοπο της Σουηδίας

Το SVT, που είναι η κρατική τηλεόραση της Σουηδίας, έχει βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής αφού προσκάλεσε έναν ιμάμη από το γκέτο Järvafältet ως εμπειρογνώμονα για να μιλήσουν για την σημασία του Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας του Πάσχα την περασμένη Κυριακή το SVT είχε ένα χαρακτηριστικό πρόγραμμα για τις χριστιανικές εορτές.

Στο χώρο του στούντιο βρέθηκε ο ιμάμης Nasir Ahmad Arif από την περιοχή γκέτο Järva έξω από τη Στοκχόλμη.

Ο ιμάμης ρωτήθηκε αφού δεν γιορτάζει το Πάσχα, τι παρόμοια πράγματα κάνουν οι μουσουλμάνοι.

“Ως μουσουλμάνος, δεν γιορτάζω το Πάσχα”, δήλωσε, αλλά επισήμανε ότι έχει "πλήρη κατανόηση" ότι οι Χριστιανοί επιλέγουν να το κάνουν. Πρόσθεσε δε ότι οι Μουσουλμάνοι έχουν «κάτι παρόμοιο» και το συνέκρινε με το Εβραϊκό Πάσχα. “Στην αρχή του ισλαμικού έτους, τον πρώτο μήνα τη δέκατη ημέρα, έχουμε την Aashura. Θυμόμαστε επίσης εκείνη την ημέρα εκεί”, λέει ο Nasir Ahmad Arif.

Στο στούντιο SVT υπήρχε επίσης η γυναίκα Αρχιεπίσκοπος Antje Jackelén, που είναι γνωστή για την ισλαμική της παράνοια!

Η Jackelén έχει φτάσει στο σημείο να πει "Ο Θεός είναι μεγαλύτερος" ("Allahu akbar") και αρνήθηκε επίσης να απαντήσει στο ερώτημα εάν ο Ιησούς έδωσε μια πιο αληθινή εικόνα του Θεού από τον Προφήτη Μωάμεθ.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.