Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ορεστιάδα: Λαθρομετανάστες έκλεψαν ρούχα από σπίτι του Ορμενίου – Φόβος στους κατοίκους (ΒΙΝΤΕΟ)

  Η παρουσία λαθρομεταναστών στα χωριά του Τριγώνου Ορεστιάδας είναι σχεδόν καθημερινή, όπως έχει αναδείξει πολλές φορές το Evrosnews.gr με...

 




Η παρουσία λαθρομεταναστών στα χωριά του Τριγώνου Ορεστιάδας είναι σχεδόν καθημερινή, όπως έχει αναδείξει πολλές φορές το Evrosnews.gr με φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ.

Προχθές όμως είχαμε ένα διαφορετικό περιστατικό, αφού μέχρι τώρα δεν είχαν αναφερθεί κλοπές ή κάτι χειρότερο, αλλά το βράδυ του Σαββάτου διερχόμενοι λαθρομετανάστες από το χωριό Ορμένιο, έκλεψαν τα ρούχα που ήταν απλωμένα στο μπαλκόνι σπιτιού. Όπως καταγγέλει με δηλώσεις της στο Evros-news.gr και τον Κώστα Θεοχαρίδη η κυρία Νεραντζιά, άκουσε θόρυβο γύρω στα μεσάνυχτα αλλά δεν βγήκε έξω γιατί φοβόταν. Το πρωί διαπίστωσε ότι τις είχαν κλέψει τα ρούχα που είχε απλωμένα.

Το σπίτι που ζουν με τον σύζυγο της βρίσκεται στην άκρη του χωριού, κοντά στον Σιδηροδρομικό σταθμό Ορμενίου και συχνά περνούν από το σημείο αυτό λαθρομετανάστες. Αυτοί όπως υποστηρίζει πρέπει να έκλεψαν τα ρούχα, μια και Βούλγαροι αυτό τον καιρό δεν κυκλοφορούν στην περιοχή αφού είναι κλειστά τα σύνορα. Μάλιστα επισημαίνει ότι τόσο η ίδια όσο και οι ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία τους κάτοικοι του ακριτικού χωριού φοβούνται, γιατί περνούν συνέχεια λαθρομετανάστες παρά την παρουσία αστυνομίας και στρατού στην περιοχή.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ

 
---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.