Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στο Ικόνιο... Νεκρός ο πιλότος...

Συναγερμός σήμανε στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς πριν από λίγη ώρα αεροσκάφος τύπου NF που ανήκει σε ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «T...







Συναγερμός σήμανε στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς πριν από λίγη ώρα αεροσκάφος τύπου NF που ανήκει σε ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «Turkish Stars» συνετρίβη στην περιοχή Konya (Ικόνιο) στην κεντρική Τουρκία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το αεροσκάφος εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, όταν κατά τις 14:15 το μεσημέρι συνετρίβη, με αποτέλεσμα οι ομάδες έρευνας και διάσωσης να κινητοποιηθούν και να καταφθάνουν στο σημείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι ο πιλότος έχασε τη ζωή του.

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό ενώ και ο Πρόεδρος Ερντογάν έκανε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του τόσο στην οικογένεια του πιλότου όσο και στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες στην Τουρκία για τη διερεύνηση των συνθηκών και των αιτιών που οδήγησαν στο μοιραίο δυστύχημα.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.