Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κως: Στον ανακριτή θα οδηγηθεί την Πέμπτη ο Αιγύπτιος που κατηγορείται για κατασκοπεία

Στο κινητό του 43χρονου Αιγύπτιου στην Κω βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες και βίντεο από στρατιωτικές εγκαταστάσεις του νησιού. Επιπλέον...







Στο κινητό του 43χρονου Αιγύπτιου στην Κω βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες και βίντεο από στρατιωτικές εγκαταστάσεις του νησιού. Επιπλέον, ο 43χρονος – εκτός από κατασκοπεία – βαρύνεται και με την κατηγορία της πλαστογραφίας.

Ο ίδιος ο Αιγύπτιος, πάντως, αρνείται όλες τις κατηγορίες και φέρεται να έχει πει στους λιμενικούς πως ό,τι έχει να πει θα το πει στη Δικαιοσύνη.

Ο 43χρονος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού, φέρεται να εμπλέκεται και σε κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών που εξάρθρωσαν οι Αρχές. Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε παράνομα μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα και αφού αρχικά διέμεναν στην Κω, έπειτα με πλαστά έγγραφα προωθούνταν στην ενδοχώρα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.