Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ... Λιβύη: «Ανησυχία» για κινήσεις του Χαφτάρ στην έρημο νοτιοανατολικά της Τρίπολης

< br /> Παρατηρήθηκαν κινήσεις των δυνάμεων που είναι πιστές στον στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ κατά μήκος της περιοχής ‘Ash Shwayrif’, 350...



<

br />
Παρατηρήθηκαν κινήσεις των δυνάμεων που είναι πιστές στον στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ κατά μήκος της περιοχής ‘Ash Shwayrif’, 350 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας, Τρίπολη.

Αυτό αναφέρθηκε από τη στρατιωτική επιχείρηση «Ηφαίστειο της Οργής», η οποία ξεκίνησε από την τελευταία κυβέρνηση της εθνικής συμφωνίας της Τρίπολης (GNA) κατά της επίθεσης Χαφτάρ στην Τρίπολη.

Σε ανάρτηση στο Facebook, η στρατιωτική επιχείρηση αναφέρει την παρουσία μιας ένοπλης συνοδείας συμμαχικών δυνάμεων του Στρατηγού Χαφτάρ «που αποτελείται από 62 ένοπλα οχήματα, τρία φορτηγά φορτωμένα με πυρομαχικά και δύο ρωσικά συστήματα άμυνας Pantsir πάνω σε ένα φορτηγό γερμανικής κατασκευής».

Αυτές οι πρόσφατες εξελίξεις, υπογραμμίζει το «Ηφαίστειο της Οργής», έρχονται μετά από την πτήση πολεμικών αεροσκαφών των μισθοφόρων της ρωσικής ομάδας Wagner πάνω από τους ουρανούς της περιοχής αλ Τζούφρα, στην κεντρική Λιβύη, και στις πόλεις Ταμάνετ και Σύρτη.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.