Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Που είσαι ΚΟΡΟΪΔΟ «αντιρατσιτή»...;;; Η κυρία Black Lives Matter αγόρασε υπερπολυτελή βίλα μακριά από τις συνοικίες των μαύρων...!!!

Λάτρης του real estate στις ακριβές πολιτείες των ΗΠΑ η υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Hσυνιδρυτής τoυ κινήματος Black Lives Matter, ...






Λάτρης του real estate στις ακριβές πολιτείες των ΗΠΑ η υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Hσυνιδρυτής τoυ κινήματος Black Lives Matter, Patrisse Khan-Cullors, επέλεξε να ζήσει σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες με λευκούς γειτονιές της Καλιφόρνιας, αφού αγόρασε ένα σπίτι ύψους 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια περιοχή όπου ο πληθυσμός των μαύρων "αγγίζει" μόλις 1,6 τοις εκατό.

Μια έκθεση από τον ιστότοπο ακινήτων Dirt αποκαλύπτει ότι η Khan-Cullors, η οποία ξεκίνησε το hashtag #BlackLivesMatter το 2013 ως απάντηση στην αθώωση του George Zimmerman, αγόρασε ένα «απομονωμένο υπερπολυτελές συγκρότημα κοντά στο φαράγγι Topanga του Los Angeles».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.