Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πριν λίγο... Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης... Είχε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στο 90% των πλοιών του...

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο ο 73χρονος εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα ...







Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο ο 73χρονος εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία πρώτη αδιαθεσία. Όταν ξύπνησε το πρωί του Σαββάτου, είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και αμέσως μπήκε σε καταστολή.

Σήμερα ο Έλληνας εφοπλιστής άφησε την τελευταία του πνοή...

Ο Όμιλος Αγγελικούση είναι ένας από τους δύο μεγαλύτερους διεθνώς ναυτιλιακούς ομίλους με 141 πλοία , συνολικής χωρητικότητας 26,7 εκατ. τόνων, αξίας 9,01 δισ. δολάρια και ναυπηγικό πρόγραμμα 22 πλοίων. Από αυτά τα πλοία, 57 είναι δεξαμενόπλοια, 49 φορτηγά και 35 LNG.

O Γιάννης Αγγελικούσης, συνεχίζει να είναι ο στυλοβάτης της ελληνικής σημαίας. Από τα 141 συνολικά πλοία που έχει ο Όμιλος τα 126 ποσοστό 89,3% είναι υπό ελληνική σημαία. Το ελληνικό νηολόγιο αριθμεί 636 πλοία άνω των 1.000 τόνων. Που σημαίνει ότι τα πλοία του Ομίλου Αγγελικούση αποτελούν το 20% του ελληνικού νηολογίου.





---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.