Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προφυλακίστηκε ο 83χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την εγγονή του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στις δικαστικές αρχές o 83χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με κατηγορίες που του αποδίδο...







Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στις δικαστικές αρχές o 83χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με κατηγορίες που του αποδίδονται, φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την εγγονή του από την ηλικία των 10 ετών.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η κοπέλα, ηλικίας 17 ετών σήμερα, αποφάσισε να μιλήσει στους αστυνομικούς και να καταθέσει ότι ο παππούς της τη βίαζε εδώ και χρόνια, αλλά φοβόταν να μιλήσει. Μετά την κατάθεση που έδωσε η κοπέλα στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ο 83χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, 2 Απριλίου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή των βορείων προαστίων. Κατά την απολογία του πάντως ο 83χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι επειδή δεν έχει καλές σχέσεις με τα παιδιά του, εκείνα τον στοχοποίησαν, βάζοντας την ανήλικη να τον καταγγείλει. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει για την αθωότητά του τις αρχές, καθώς μετά την απολογία του και παρά την ηλικία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.