Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Να ποιοί είναι...!!! Έπιασαν «πρσφυγάκι» να καλλιεργεί 70 (εβδομήντα!!!) Χασισόδεντρα μέσα στο νέο καταυλισμό στο Μαυροβούνι (Καρά Τεπέ) της Λέσβου...!!!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη σε δομή διαμονής προσφύγων και μεταναστών στο Καρά Τεπέ της Λέσβου χθες Τετάρτη. ...







Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη σε δομή διαμονής προσφύγων και μεταναστών στο Καρά Τεπέ της Λέσβου χθες Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης πραγματοποίησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός καλλιεργούσε σε υπαίθριο χώρο της παραπάνω δομής, 46 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 30 έως 90 εκατοστά, καθώς και 78 φυτά κάνναβης, ύψους από 10 έως 20 εκατοστά.

Τα παραπάνω δενδρύλλια και φυτά κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο δράστης καλλιεργούσε αυτά, με σκοπό τη συγκομιδή και διάθεση ναρκωτικών σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά ενώ την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.