Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Αθώος δηλώνει ο 60χρονος - «Δείτε τις κάμερες, δεν το έκανα εγώ»

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από το θάνατο ενός διασωληνωμένου στον Ερυθρό Σταυρό, όταν ασθενής στο ίδιο νοσοκομείο τράβηξε το καλώδιο του ...



Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από το θάνατο ενός διασωληνωμένου στον Ερυθρό Σταυρό, όταν ασθενής στο ίδιο νοσοκομείο τράβηξε το καλώδιο του οξυγόνου. Αθώος δηλώνει ο 60 χρονος που κατηγορείται.

Στην εκπομπή Live news μίλησε ο 60χρονος που συνελήφθη και κρατείται για το θάνατο ενός διασωληνωμένου ασθενή στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος για το περιστατικό και ζηυτά και ζητά να χρησιμοποιηθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του. Υπενθυμίζεται ωστόσο πως με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ χθες, τα δακτυλικά του αποτυπώματα του βρέθηκαν πάνω στην συσκευή.

"Τι σχέση έχω εγώ να τραβήξω μία πρίζα και να πάρω τη ζωή από κάποιον άνθρωπο. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή που μου λέτε τώρα. Βρήκανε μία πρίζα τραβηγμένη. Ένας άνθρωπος πέθανε αλλά δεν σημαίνει ότι το έχω κάνει εγώ.Δεν έχω εγώ λόγο να κάνω τέτοιες βλακείες. Εδώ υπάρχουν κάμερες, υπάρχουν τα πάντα"

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ


Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού θανάτου νοσηλευόμενου διασωληνωμένου ασθενούς στο Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, επίσης νοσηλευόμενου στον ίδιο θάλαμο, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.


Ο ανωτέρω συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο.


Τι συνέβη - Το χρονικό της υπόθεσης


Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και τα έως τώρα στοιχεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, η οποία διενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση, ο δράστης φέρεται να ενοχλείτο από τον θόρυβο που έκανε το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης του θύματος και σε κάποια στιγμή αργά χθες το βράδυ, ενώ ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, το αποσυνέδεσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 76χρονος.


Οι αρχές, που κλήθηκαν στο νοσοκομείο, ταυτοποίησαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα στο μηχάνημα του αναπνευστήρα από το οποίο αποσυνδέθηκε ο 76χρονος και προχώρησαν στη σύλληψή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, ενώ παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, καθώς νοσεί από κορονοϊό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.