Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ... Ανοίγουν 4 Μαΐου η εστίαση, 10 Μαΐου τα σχολεία και 14 Μαΐου οι μετακινήσεις εκτός νομού...!!!

Το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους από την Δευτέρα του Πάσχα 4 Μαΐου εισηγείται η επιτροπή των ειδικών στην κυβέρνηση. Τόσο τα κ...







Το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους από την Δευτέρα του Πάσχα 4 Μαΐου εισηγείται η επιτροπή των ειδικών στην κυβέρνηση.


Τόσο τα καφέ όσο και τα εστιατόρια θα ανοίξουν με πολύ αυστηρούς όρους. Με τραπεζάκια έξω, συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ανά κατάστημα και μεγάλες αποστάσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 10 Μαΐου ανοίγουν τα Νηπιαγωγεία τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια και επίσης από τις 14 Μαΐου ανοίγουν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.
 
Τι εισηγούνται οι ειδικοί για το Πάσχα

Το Πάσχα θα είναι σαν το περσινό ίσως λίγο πιο χαλαρό. Οι μετακινήσεις εκτός νομού απαγορεύονται αλλά αλλάζουν τα ωράρια όσον αφορά έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας για να διευκολυνθούν οι πιστοί.

Για την Μεγάλη Εβδομάδα η επιτροπή εισηγείται η απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινά στις 10 το βράδυ αντί για τις 9 που είναι σήμερα. Από την Δευτέρα του Πάσχα εισηγούνται να αρχίσει στις 11.

Για την Κυριακή του Πάσχα και το εορταστικό τραπέζι η επιτροπή εισηγείται να είναι έως 9 άτομα από 2 οικογένειες σε κλειστούς χώρους και έως 12 άτομα αν το τραπέζι γίνει σε εξωτερικό χώρο.

Στις εισηγήσεις της επιτροπής υπάρχουν δυο σημεία τα οποία δεν ταυτίζονται με αυτά που ζητεί η εκκλησία. Το ένα είναι ότι η εκκλησία ζητεί ένα άτομο ανά 20 τ.μ. ενώ η επιτροπή εισηγείται 1 άτομο ανά 25 τ.μ. και επίσης δεν αποφασίστηκε όπως είχε ζητηθεί ειδικά το Μεγάλο Σάββατο να αρχίζει η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 23:00 προκειμένου όσοι πιστοί θέλουν να μείνουν έως το τέλος της λειτουργίας της Ανάστασης που έχει διάρκεια μιάμισης ώρας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.