Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιωάννινα: Αλγερινός Σάτυρος παρενόχλησε 39χρονη Ελληνίδα στη μέση του δρόμου...

Με περίσσιο θράσος πλησίασε μία 39χρονη Ελληνίδα που περπατούσε ανυποψίαστη σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Ιωαννίνων ένας 48χρονος Αλγεριν...







Με περίσσιο θράσος πλησίασε μία 39χρονη Ελληνίδα που περπατούσε ανυποψίαστη σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Ιωαννίνων ένας 48χρονος Αλγερινός και δεν δίστασε να την… «χουφτώσει» μπροστά στα μάτια των περαστικών!

Το περιστατικό συνέβη μέρα-μεσημέρι της Παρασκευής και η γυναίκα έβαλε τρομοκρατημένη τις φωνές, αναγκάζοντας τον θερμόαιμο αλλοδαπό να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να προσπαθήσει να διαφύγει τρέχοντας. Όμως, τον σταμάτησαν οι αυτόπτες μάρτυρες, που κάλεσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο Αλγερινός σάτυρος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου η 39χρονη υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του και σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.