Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Στην ανακρίτρια 37χρονος για απόπειρα βιασμού γυναίκας σε παραλία

Στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου στην Κρήτη οδηγήθηκε ένας 37χρονος. Ο συγκεκριμένος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 48χρονη που...







Στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου στην Κρήτη οδηγήθηκε ένας 37χρονος. Ο συγκεκριμένος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 48χρονη που καθόταν αμέριμνη στην παραλία.

Ο 37χρονος από την Κρήτη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Απριλίου, για την απόπειρα βιασμού σε βάρος 48χρονης λουόμενης στην παραλία της Αμμουδάρας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Cretalive, η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά της, από το σοκ που υπέστη εξαιτίας της επίθεσης!

Η 48χρονη απολάμβανε τον ήλιο στην παραλία, όταν της επιτέθηκε ο δράστης, ο οποίος τη χτύπησε για να κάμψει κάθε της αντίσταση και να μπορέσει να ικανοποιήσει τα άγρια σεξουαλικά του ένστικτα.

Από το σοκ, τον τρόμο και τον φόβο η γυναίκα έπαθε σοβαρότατο καρδιακό πρόβλημα και από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.