Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σάββατο 3 Απριλίου στην Κύπρο...!!! Τα Ελληνόπουλα τιμούν τον Ενωτικό Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ!

Πρώτη Απριλίου χίλια εννιακόσια πενήντα πέντε. Η Κύπρος σείεται από τις απανωτές εκρήξεις και μαζί σείεται και η καρδιά του Ελληνισμού του ...







Πρώτη Απριλίου χίλια εννιακόσια πενήντα πέντε. Η Κύπρος σείεται από τις απανωτές εκρήξεις και μαζί σείεται και η καρδιά του Ελληνισμού του νησιού πιστεύοντας ότι έφτασε η ώρα της Λευτεριάς. Ήταν ένα πρωινό που η προσταγή του αρχηγού Διγενή και εκείνη η πρώτη προκήρυξη, έμελλε να αλλάξουν την ιστορία του τόπου. Σαν άλλο 21’, οι Έλληνες τούτου του τόπου πήραν τα όπλα για να αποτινάξουν τον ζυγό.

Το Σάββατο 3 Απριλίου 2021, οι αυτόνομοι φοιτητές και μαθητές διοργανώνουν εκδήλωση Μνήμης και Τιμής εκείνου του πάνσεπτου αγώνα για την Ελευθερία και την Ένωση της Κύπρου με την Μητροπολιτική Ελλάδα. Στα χνάρια των αγωνιστών μας, στα βουνά της Κύπρου θα τιμήσουμε τις θυσίες τους ως ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης. 

Χώρος εκδήλωσης: Ηρώο Ε.Ο.Κ.Α, Κάτω Αμίαντος

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
15:45- Άφιξη φλόγας στο ηρώο και ανάβαση των 108 σκαλοπατιών του Μνημείου
16:00- Έναρξη εκδήλωσης

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τρισάγιο για τους ήρωες, ομιλία, προσκλητήριο πεσόντων, τραγούδια και Εθνικό Ύμνο.

Καλείστε να τιμήσετε μαζί μας τον ηρωικό εκείνο αγώνα για την Ένωση με τον οποίο απειροπόλεμα παιδιά μετουσιώθηκαν σε ατρόμητους αντάρτες και κατ’ επέκταση σε ήρωες. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τους απαραίτητους υγειονομικούς κανονισμούς.
Διοργανωτές: Ενιαίος Φορέας Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων, Α.Φ.Κ Νίκη ΤΕ.ΠΑ.Κ, Μέτωπο Κυπρίων Φοιτητών Η.Β, Α.Φ.Κ Αιχμή Κομοτηνής, Αυτόνομη Κίνηση Μαθητών ΕΦΕΝ.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.