Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΝΕ ΠΩΣ... Στις 3 Μαΐου καταργείται το SMS μετακίνησης μαζί με το άνοιγμα της εστίασης...!!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι λοιμωξιολόγοι αποφάσισαν την κατάργηση του SMS μετακίνησης από τις 3 Μαΐου, δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα με το άν...






Σύμφωνα με πληροφορίες οι λοιμωξιολόγοι αποφάσισαν την κατάργηση του SMS μετακίνησης από τις 3 Μαΐου, δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα με το άνοιγμα της εστίασης και όχι από τις 15 Μαΐου, με το άνοιγμα του τουρισμού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στις 6 το απόγευμα τα νέα μέτρα.

Στην ενημέρωση που όπως έχει καθιερωθεί κάθε Τετάρτη γίνεται από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια θα είναι και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αφού δεν θα γίνει η ενημέρωση της Παρασκευής.

Σε αυτή την ενημέρωση θα ανακοινώθεί και η κατάργηση του SMS μετακίνησης από τις 3 Μαΐου, δηλαδή την Δευτάρα του Πάσχα και όχι από τις 15 δηλαδή με το άνοιγμα του τουρισμού, όπως διαφαινόταν εως σήμερα..


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.