Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο Νοσοκομείο 29χρονη μετά από επίθεση με γροθιές από άγνωστο

Στο Νοσοκομείο κατέληξε για παροχή πρώτων βοηθειών μια 29χρονή Βολιώτισσα, που λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες καθόταν με δύο άνδρες έξω από κ...



Στο Νοσοκομείο κατέληξε για παροχή πρώτων βοηθειών μια 29χρονή Βολιώτισσα, που λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες καθόταν με δύο άνδρες έξω από κλειστή καφετέρια στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου και ξαφνικά τους επιτέθηκε ένας άγνωστος, που με γροθιές την τραυμάτισε στο πρόσωπο.


Όλα έγινε στις 11.50 χθες το βράδυ όταν η γυναίκα, σύμφωνα με δήλωσή της, καθόταν με δύο φίλους της έξω από κλειστή καφετέρια. Ξαφνικά, ένας άγνωστος άνδρας, που αναζητείται τους επιτέθηκε από πίσω, χωρίς λόγο και αφορμή και άρχισε να τους χτυπάει με γροθιές.


Οι δύο άνδρες που έχουν καταγωγή από πρώην ανατολικές χώρες, πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν, αλλά όχι και η κοπέλα, που δέχτηκε δύο γροθιές στο πρόσωπο, ενώ ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε.


Στο σημείο κλήθηκαν λιμενικοί, που βρήκαν την τραυματισμένη κοπέλα, κάλεσαν το ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις γροθιές που δέχτηκε στο πρόσωπο έχασε ένα δόντι και χτύπησε στο μάτι.


Οι δύο άνδρες φέρεται να κατέθεσαν ότι ο άνδρας που τους επιτέθηκε και χτύπησε την 29χρονη είναι γνωστός φυσιογνωμικά, ενώ η κοπέλα κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου.


Προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.


Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.