Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ Το νέο περιπολικό των 225 ίππων και των 48.000 ευρώ της ΕΛΑΣ... «Χρεώθηκε» στην ΟΠΚΕ... ΒΙΝΤΕΟ

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ θα κινούνται με ένα plug-in υβριδικό «θηρίο» των 225 ίππων – Πρόκειται για δωρεά της Ford Motor Hellas. Σημαντική ενίσχυ...





Οι άνδρες της ΟΠΚΕ θα κινούνται με ένα plug-in υβριδικό «θηρίο» των 225 ίππων – Πρόκειται για δωρεά της Ford Motor Hellas.

Σημαντική ενίσχυση για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση της Αστυνομικής Δ/νσης Λακωνίας, η οποία εξοπλίζει το στόλο της με ένα «θηρίο» των 225 ίππων

Πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό Ford Kuga, το οποίο παραχωρήθηκε από τη Ford Motor Hellas για τις ανάγκες της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος).

Η παράδοση του εξηλεκτρισμένου SUV πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης από τον Διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Ford Motor Hellas, Ιωάννη Κάττοριτς, και παρουσία του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα, Δήμου Βέρδου, του Αστυνομικού Δ/ντη Λακωνίας, Βασίλη Τσιγαρίδη, αλλά και αξιωματικών και ανδρών της ΟΠΚΕ.

Τα κλειδιά του οχήματος παρελήφθησαν από τον Βασίλη Τσιγαρίδη, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Ford και το Δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα. Μεγάλο «ευχαριστώ» στη Ford και από τον Αρχιφύλακα της ΟΠΚΕ, Νίκο Ζαπανιώτη, ο οποίος χρεώθηκε το αυτοκίνητο.

«Να ακολουθήσουν και άλλες αντιπροσωπείες το παράδειγμα της Ford», ήταν το μήνυμα που έστειλε από τη μεριά του ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης, Θανάσης Καρλαύτης.

Το plug-in υβριδικό Kuga που παραχωρήθηκε στην Αστυνομική Δ/νση Λακωνίας κοσμείται από μπλε μεταλλικό χρώμα, ενώ η τιμή του αντιστοιχεί σε 48.000 ευρώ.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.