Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ... Μαχητικά πάνω από την Ακρόπολη... Θα πετάξουν σήμερα το μεσημέρι στα πλαίσια του «ΗΝΙΟΧΟΣ 21»

Σήμερα στις 14:00 ένα εντυπωσιακό θέαμα θα δουν οι κάτοικοι της Αθήνας αφού στις 14:00 μεικτός σχηματισμός μαχητικών αεροσκαφών που συμμετε...







Σήμερα στις 14:00 ένα εντυπωσιακό θέαμα θα δουν οι κάτοικοι της Αθήνας αφού στις 14:00 μεικτός σχηματισμός μαχητικών αεροσκαφών που συμμετείχαν στην άσκηση «Ηνίοχος 21» θα πραγματοποιήσει διέλευση πάνω από την Ακρόπολη.

Η άσκηση «Ηνίοχος 21»

, η οποία ξεκίνησε στις 12 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 23 Απριλίου, λαμβάνει χώρα σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών -από την Κέρκυρα έως το Καστελλόριζο και από τη Θράκη έως την Κρήτη- με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και μαχητικών Rafale και Mirage 2000D από τη Γαλλία, F-16 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, F/A 18 Hornet από την Ισπανία, και F-15 και F-16 από το Ισραήλ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στείλει F-16, drones τύπου MQ-9 και ιπτάμενο τάνκερ τύπου KC-135. Ο Καναδάς λαμβάνει μέρος με σύστημα CGI - Air Weapon Managers, ενώ η Κύπρος έχει στείλει ελικόπτερο AW 139. Πέντε ακόμα χώρες συμμετέχουν ως παρατηρητές: η Αυστρία, η Αίγυπτος, η Ιορδανία, η Ρουμανία και η Σλοβενία.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.