Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηνίοχος 21: Στην Ανδραβίδα τα πρώτα γαλλικά Rafale και αμερικανικά F-16!

Ξεκίνησε η μεταστάθμευση των μαχητικών αεροσκαφών από έξι συνολικά χώρες που παίρνουν μέρος στην αεροπορική άσκηση Ηνίοχος 21 που θα πραγμα...







Ξεκίνησε η μεταστάθμευση των μαχητικών αεροσκαφών από έξι συνολικά χώρες που παίρνουν μέρος στην αεροπορική άσκηση Ηνίοχος 21 που θα πραγματοποιηθεί στην ελλαδική επικράτεια από τις 12 έως τις 22 Απριλίου.

Όπως πληροφορείται το OnAlert, χθες το απόγευμα στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας προσγειώθηκαν 10 γαλλικά μαχητικά Rafale και Mirage καθώς και έξι αμερικανικά μαχητικά F-16. Η μεταστάθμευση των δυνάμεων στην 117 Πτέρυγα Μάχης θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός, μέχρι τώρα, ο ακριβής αριθμός των αεροσκαφών που θα συμμετέχουν στην αεροπορική άσκηση.

Στον «Ηνίοχο 21» εκτός των γαλλικών Rafale και Mirage 2000-D αλλά και των αμερικανικών F-16 από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα λάβουν μέρος ένα αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού KC-135 και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-9. Επίσης στην πολυεθνική άσκηση θα συμμετέχουν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με μαχητικά F-16 , το Ισραήλ με μαχητικά F-15 , η Ισπανία με μαχητικά F/A -18 Hornet και η Κύπρος με ένα ελικόπτερο AW -3.

Στα σενάρια της άσκησης «Ηνίοχος 21», που συνδυάζει σημαντικό αριθμό οπλικών συστημάτων αναμένονται αποστολές που θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αμυντικές και επιθετικές επιχειρήσεις αντεπίθεσης, επιχειρήσεις συνδρομής και υποστήριξης σε χερσαίες και θαλάσσιες δυνάμεις καθώς και αποστολές αναγνώρισης.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.