Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΗΝΙΟΧΟΣ 2021»: Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ απ’ τα πιο σπάνια «Elephant Walk» που έχουν καταγραφεί…

Το βίντεο είναι εντυπωσιακό και οπωσδήποτε επιβεβαιώνει τον τίτλο που χρησιμοποιούμε… Εντυπωσιακά και ίσως εντυπωσιακότερα elephant walk οπ...





Το βίντεο είναι εντυπωσιακό και οπωσδήποτε επιβεβαιώνει τον τίτλο που χρησιμοποιούμε… Εντυπωσιακά και ίσως εντυπωσιακότερα elephant walk οπωσδήποτε έχουν πραγματοποιηθεί ανά το κόσμο και ιδίως στις ΗΠΑ. Η σπανιότητα του event που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της άσκησης Ηνίοχος 2021, συνίσταται στο γεγονός ότι πέρα από τον μεγάλο αριθμό μαχητικών που συμμετείχαν (30 αεροσκάφη), περιέλαβε και εννέα διαφορετικούς τύπους.

Η πρώτη τριάδα συγκροτήθηκε από F-16E/F Block 60 της Αεροπορίας των ΗΑΕ, πίσω από την οποία ακολούθησαν άλλη μία απαρτιζόμενη από F-16C Block 40 (CCIP) της USAFE (Aviano) και μία από τα εντυπωσιακά διθέσια F-16I Sufa (Block 50/52) της Ισραηλινής Αεροπορίας.

Αμέσως μετά, σειρά πήραν τρία Mirage 2000-5Mk.2 της 331 Μοίρας της ΠΑ, ακολουθούμενα από ισάριθμα εκσυγχρονισμένα βομβαρδιστικά Mirage 2000D (ΑdlA) της Γαλλικής Αεροπορίας. Η πιο πολυπληθής συμμετοχή της τελευταίας όμως, ήταν τα έξι Rafale (τέσσερα μονοθέσια C και δύο διθέσια Β), που συμμετείχαν στην άσκηση.

Τις τριάδες των γαλλικής κατασκευής μαχητικών ακολούθησε μία τριάδα ισπανικών EF-18 (F/A-18C/D), τρία ελληνικά F-4E AUP και τέλος τρία διθέσια F-15I. Σύνθεση που χωρίς αμφιβολία είναι χάρμα οφθαλμών για τους λάτρεις των μαχητικών και οπωσδήποτε κάτι που στο σύνολό του είναι δύσκολο να «στηθεί» ξανά… Μέχρι τον επόμενο Ηνίοχο τουλάχιστον… Πάντα τέτοια!

 

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.