Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Μάλτα πληρώνει έως και 200 ευρώ τους τουρίστες για διακοπές στη χώρα

Η Μάλτα σχεδιάζει να πληρώνει με έως και 100 ευρώ τους τουρίστες όταν θα κάνουν κράτηση ξενοδοχείου για τουλάχιστον τρεις νύχτες, αρχής γε...



Η Μάλτα σχεδιάζει να πληρώνει με έως και 100 ευρώ τους τουρίστες όταν θα κάνουν κράτηση ξενοδοχείου για τουλάχιστον τρεις νύχτες, αρχής γενομένης από τον προσεχή Ιούνιο.

Η μικρότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αριθμεί κάτι παραπάνω από 500.000 κατοίκους, ελπίζει με αυτό τον τρόπο να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες που αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Η Μάλτα σχεδιάζει να πληρώνει με έως και 100 ευρώ τους τουρίστες όταν θα κάνουν κράτηση ξενοδοχείου για τουλάχιστον τρεις νύχτες, αρχής γενομένης από τον προσεχή Ιούνιο.

Σύμφωνα με οδηγίες του υπουργείου Τουρισμού της Μάλτας, οι τουρίστες που θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων θα λάβουν 200 ευρώ. Το ξενοδοχείο θα «βάλει» τα λεφτά αυτά και στη συνέχεια οι Αρχές θα δώσουν το ποσό αυτό στους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων.


Οι παραθεριστές σε ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων μπορούν να υπολογίζουν σε 150 ευρώ και στα τριών αστέρων σε 100 ευρώ.


Με βάση τον σχεδιασμό της αρμόδιας Αρχής για τον τουρισμό, το ποσό θα εξαρτάται για τον κάθε ταξιδιώτη από τα «αστέρια» του ξενοδοχείου στο οποίο θα γίνεται η κράτηση.


Ανακοινώνοντας το σχέδιο, ο υπουργός Τουρισμού της χώρας, Κλέιτον Μπαρτόλο, δήλωσε: «Το σχέδιο έχει στόχο να βάλει τα ξενοδοχεία της Μάλτας σε ανταγωνιστική θέση καθώς ο διεθνής τουρισμός ξεκινά και πάλι»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.