Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τις είδε στον δρόμο, τις ακολούθησε σπίτι, σκαρφάλωσε από το παράθυρο και τις μαχαίρωσε στον ύπνο... Σοκάρει η επίθεση 19χρονου στη Φλόριντα

Μια επίθεση που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους εξαπέλυσε ένας 19χρονος στη Φλόριντα των ΗΠΑ σε βάρος δύο γυναικών, τις οποίες ακολούθησε την ...





Μια επίθεση που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους εξαπέλυσε ένας 19χρονος στη Φλόριντα των ΗΠΑ σε βάρος δύο γυναικών, τις οποίες ακολούθησε την ώρα που επέστρεφαν σπίτι. Ο νεαρός σκαρφάλωσε από το παράθυρο και μπήκε στο σπίτι την ώρα που είχαν πέσει για ύπνο.

Ο διπλός φόνος το βράδυ της Δευτέρας φαίνεται να ήταν μια τυχαία επίθεση που ξεκίνησε όταν ο δολοφόνος είδε τις γυναίκες στον δρόμο, σύμφωνα με την αστυνομία και τον τοπικό σταθμό FOX 8.

Ο 19χρονος Sage Curryκατηγορείται για τις δύο δολοφονίες και για διάρρηξη. Τα ονόματα των θυμάτων δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο γείτονες είπαν στον τηλεοπτικό σταθμό ότι μια μητέρα και η κόρη της ζούσαν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Curry ομολόγησε ότι μπήκε στο σπίτι από ένα παράθυρο υπνοδωματίου, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και επιτέθηκε στις δύο γυναίκες.

Florida teenager confesses to following two women home and killing them https://t.co/TiFTuvwAVg pic.twitter.com/NDIf69uPg2— New York Post (@nypost) April 29, 2021

Ο νεαρός φέρεται να μαχαίρωσε την πρώτη γυναίκα πολλές φορές στο στήθος την ώρα που εκείνη κοιμόταν και στη συνέχεια στράφηκε προς τη δεύτερη, η οποία είχε πάει για να υπερασπιστεί εκείνη που δεχόταν την επίθεση.

Μάλιστα ο Curry τραυματίστηκε από το δεύτερο θύμα και ζήτησε τη βοήθεια ενός γείτονα για τα τραύματά του.

Φίλοι και γνωστοί του νεαρού δήλωσαν σοκαρισμένοι για τους φερόμενους φόνους. «Απλώς σοκ, δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι κάποιος σαν εκείνον θα έκανε κάτι τέτοιο», δήλωσε ένας πρώην συνάδελφός του, ο οποίος τον περιέγραψε ως «καλό» και «ήσυχο».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.