Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγρια επίθεση σε 18χρονο μποξέρ: Του έκοψαν το χέρι σε επίθεση με ματσέτα...!!

Ένας 18χρονος μποξέρ έγινε στόχος φριχτής επίθεσης την Τρίτη το βράδυ στο Λιντς, όπου του έκοψαν το χέρι με ματσέτα. Οι χειρουργοί κατάφερα...






Ένας 18χρονος μποξέρ έγινε στόχος φριχτής επίθεσης την Τρίτη το βράδυ στο Λιντς, όπου του έκοψαν το χέρι με ματσέτα. Οι χειρουργοί κατάφεραν να επανασυνδέσουν το άκρο του 18χρονου Τζέιντεν Χιους έπειτα από εφτάωρη χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με τη θεία του.

Οι ντετέκτιβ απήγγειλαν κατηγορίες στον 24χρονο Τζορτζ Τζονς για συνωμοσία με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και για βίαιη διαταραχή. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη έναν 13χρονο με την υποψία της εγκληματικής βλάβης σε διεύθυνση στις 9 Απριλίου, όπου ντετέκτιβ θεωρούν ότι συνδέεται με την επίθεση.

Ο Χιους είναι ένας ανερχόμενος νεαρός αθλητής που φέρεται να του την έστησαν έπειτα από ανταλλαγή χλευασμών στο Snapchat με εφήβους από άλλη περιοχή της πόλης.

Η αστυνομία στο Δυτικό Γιορκσάιρ ασκεί ελέγχους στην περιοχή του ανατολικού Λιντς όπου φέρεται να μαίνεται ο πόλεμος των συμμοριών. Η θεία του Χιους δήλωσε: "Ο Τζέιντεν έχει συνέλθει έπειτα από επτάωρη επέμβαση με τους χειρουργούν να επανασυνδέουν το χέρι του. Δεν τον έχω δει αλλά καταλαβαίνω ότι τα πάει καλά. Είναι θλιβερό. Έχασε τη μαμά του όταν ήταν μικρούλης και τώρα τον μεγαλώνει ο μπαμπάς μου. Ήταν πολύ ταλαντούχος μποξέρ. Προφανώς δεν θα το κάνει πλέον αυτό".

Η αστυνομία κάνει έκκληση για περισσότερες πληροφορίες ενώ ο επιθεωρητής ντετέκτιβ είπε ότι θεωρεί πως στην επίθεση εμπλέκονταν αρκετοί άνθρωποι. Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι συμμορία προσέγγισαν τον 18χρονο και του έκοψαν όλο το χέρι γύρω στις 9.30 το βράδυ της Τρίτης. Γείτονας που είδε την επίθεση είπε ότι ήταν φριχτή, ενώ ένας άλλος είπε ότι το θύμα ούρλιαζε από πόνο.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.