Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόρεια Προάστια : Αστυνομικός καταγγέλλει ότι του έκλεψαν 15.000 ευρώ που φύλαγε μέσα στο Αστυνομικό τμήμα...!!!

Σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί, το περιστατικό που καταγγέλλει 40χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα στα βόρεια προάστια. Όπως υποστ...







Σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί, το περιστατικό που καταγγέλλει 40χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα στα βόρεια προάστια.

Όπως υποστηρίζει, άγνωστοι του έκλεψαν 15.000 ευρώ, δικά του χρήματα, που είχε βάλει σε συρτάρι του γραφείου του, το οποίο κλείδωσε και το κλειδί είχε μόνο αυτός.

Πήγε να κάνει έλεγχο και δεν τα βρήκε, ενώ όπως καταγγέλλει δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

Με το περιστατικό ασχολούνται τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης βορειοανατολικής Αττικής, οι οποίοι έχουν πάρει κατάθεση από το συνάδελφο τους. Στο συμβάν ενεπλάκη και το εγκληματολογικό για να εντοπίσει αποτυπώματα και DNA ενώ όλα τα σενάρια ελέγχονται, όπως αναφέρει το cnn.gr.

Η έρευνα θα ασχοληθεί με το πώς και γιατί βρέθηκαν τα χρήματα μέσα στο συρτάρι, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Παράλληλα, θα διερευνηθεί και πώς είναι δυνατόν να εξαφανίστηκαν μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα και θα ελεγχθεί από όλες τις πλευρές και σε βάθος και η καταγγελία του αστυνομικού, όπως λένε οι υπεύθυνοι.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.