Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Χαρδαλιάς: Έως τις 15 Μαΐου τα sms - Ανοίγουν από αύριο οι διαδημοτικές μετακινήσεις

Η υποχρέωση αποστολής των sms για τις μετακινήσεις θα ισχύσει έως την ημερομηνία άρσης των υπερτοπικών μετακινήσεων, δηλαδή στις 15 Μαΐου, α...






Η υποχρέωση αποστολής των sms για τις μετακινήσεις θα ισχύσει έως την ημερομηνία άρσης των υπερτοπικών μετακινήσεων, δηλαδή στις 15 Μαΐου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Επίσης, από αύριο θα είναι ελεύθερες οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Υπενθύμισε πως την Κυριακή του Πάσχα, επιτρέπονται ως 9 άτομα στα τραπέζια αν μιλάμε για εσωτερικό χώρο και για 12 άτομα αν πρόκειται για εξωτερικό χώρο.

Αυτά αλλάζουν από την Δευτέρα, 3 Μαΐου

Στην συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα εξής:
  • Παραμένει ως την άρση των μετακινήσεων από νομό σε νομό η υποχρέωση αποστολής SMS για οποιαδήποτε μετακίνηση.
  • Με το SMS 6 στο 13033 θα πάμε από Δευτέρα, 03.05.2021, στην εστίαση.
  • Από αύριο «ανοίγουν» οι διαδημοτικές μετακινήσεις για όλη την εβδομάδα.
  • Στην εστίαση θα λειτουργούν μόνο οι υπαίθριοι χώροι και δεν θα επιτρέπεται η μουσική. Επίσης, η εστίαση θα κλείνει αυστηρά στις 22.45 το βράδυ και θα πρέπει να είμαστε στα σπίτια μας το αργότερο στις 23.00. Επιπλέον θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τους ΚΑΔ που «ανοίγουν» στον κλάδο.
Επιπλέον, ο Βασίλης Κικίλιας ενημέρωσε πως η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού στην ηλικιακή ομάδα 40-44 ετών θα ανοίξει νωρίτερα, όπως ακριβώς έγινε με τους ηλικίας 30-39 ετών. συμπληρώνοντας πως από Δευτέρα του Πάσχα θα λειτουργούν στην Ελλάδα 1.500 εμβολιαστικά κέντρα, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αγγίξει τις επόμενες ημέρες τους 100.000 εμβολιασμούς την ημέρα.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.