Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

YENI SAFAK: «Διανοητικά ανάπηρος και Αμερικανός ασθενής» ο Μπάϊντεν για το φερέφωνο του Ερντογάν, επειδή δεν τον έχει πάρει ακόμη τηλέφωνο...

   Εγκλωβισμένη και απελπισμένη εμφανίζεται η Άγκυρα μετά τις ξεκάθαρες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την Ελλάδα και την Κύ...

  




Εγκλωβισμένη και απελπισμένη εμφανίζεται η Άγκυρα μετά τις ξεκάθαρες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την Ελλάδα και την Κύπρο σε συνάρτηση με την απόσταση που διατηρεί από την Τουρκία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: HELLAS JOURNAL

Χαρακτηριστική της αγωνίας και της έντασης που επικρατεί στη γειτονική χώρα, είναι η προσωπική και άκρως προσβλητική επίθεση που εξαπολύει σήμερα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak κατά του προέδρου των ΗΠΑ, με τίτλο «Ο Αμερικάνος ασθενής».

Στο εκτενές άρθρο το οποίο διέπεται από λογική λιβελογραφήματος, ο Τζο Μπάιντεν παρουσιάζεται περίπου ως… διανοητικά ανάπηρος, τυφλός, αμνήμων και σοβαρά άρρωστος.

Αρχίζοντας από το μικροατύχημα που είχε ο κ. Μπάιντεν ανεβαίνοντας τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους και σταχυολογώντας ανούσιες λεπτομέρειες όπως διάφορα «σαρδάμ» κλπ, ο αρθρογράφος προσπαθεί να παρουσιάσει τις ΗΠΑ ουσιαστικώς ακέφαλες και σε ακυβερνησία.

Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι ο πρόεδρος Ερντογάν έχει απολέσει πλέον την προνομιακή σχέση που είχε με τον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Τραμπ, βλέπει έναν Μπάιντεν να επιμένει στην οδό των κυρώσεων κατά της Τουρκίας, ειδικά για τα S-400 και αντιδρά με τον τρόπο που τον διακρίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.