Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φάκελος UFO: «Πολλά περισσότερα περιστατικά από όσα δημοσιοποιήθηκαν»

  «Πολύ περισσότερα είναι τα περιστατικά με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα -ή UFO– απ’ ό,τι έχουν δημοσιοποιηθεί» αποκαλύπτει Α...


 


«Πολύ περισσότερα είναι τα περιστατικά με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα -ή UFO– απ’ ό,τι έχουν δημοσιοποιηθεί» αποκαλύπτει Αμερικανός αξιωματούχος και προκαλεί… σεισμό.

Ο πρώην Διευθυντής Εθνικής Νοημοσύνης του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Ράτκλιφ, είπε στο Fox News πως οι δορυφόροι των ΗΠΑ έχουν καταγράψει περισσότερα φαινόμενα από όσα έχουν έρθει στο «φως» της δημοσιότητας.

«Ειλικρινά, υπάρχουν πολλά περισσότερα περιστατικά απ’ ό,τι έχουν δημοσιοποιηθεί» δήλωσε συγκεκριμένα.


Ο Ράτκλιφ πρόσθεσε πως «μερικά από αυτά έχουν αποχαρακτηριστεί. Και όταν μιλάμε για περιστατικά, μιλάμε για αντικείμενα που εθεάθησαν από πιλότους του πολεμικού ναυτικού ή της πολεμικής αεροπορίας ή από δορυφόρους».

Διευκρίνισε ότι τα αντικείμενα αυτά εμπλέκονται σε ενέργειες που «είναι δύσκολο να εξηγηθούν, με την τεχνολογία που έχουμε τώρα ή μπορεί να ταξιδεύουν με ταχύτητες που υπερβαίνουν το φράγμα του ήχου χωρίς να προκαλούν ηχητική έκρηξη».

Ο πρώην διευθυντής του Τραμπ υποστήριξε μάλιστα ότι αναμένεται μέχρι τις αρχές Ιουνίου μία έκθεση που θα περιγράφει λεπτομερώς τι έχει παρατηρήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η εν λόγω έκθεση θα εκδοθεί από το Υπουργείο Άμυνας και τις υπηρεσίες πληροφοριών, όπως γράφει ο Guardian. Όπως εξήγησε ο Τζον Ράτκλιφ, όταν εντοπίζεται ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, οι ειδικοί προσπαθούν να το αποδώσουν είτε σε καιρική διαταραχή είτε σε κάποιο άλλο θέμα ρουτίνας.

«Κάποιες φορές αναρωτιόμαστε εάν οι αντίπαλοί μας έχουν τεχνολογίες που είναι πιο μπροστά απ’ ό,τι είχαμε σκεφτεί ή καταλάβει. Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις που απλά δεν έχουμε μία καλή εξήγηση» αναφέρει.

Στην ερώτηση πού έχουν καταγραφεί τέτοια φαινόμενα, ο Ράτκλιφ απάντησε «βασικά σε όλο τον κόσμο».

«Πολλαπλοί αισθητήρες αντιλαμβάνονται τέτοια πράγματα. Είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο και στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότερα από όσα έχουν δημοσιοποιηθεί» κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.