Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

To facebook «τιμώρησε» τον Μαδούρο για το... θυμάρι που θεραπεύει τον κορονοϊό

To facebook πάγωσε τον λογαριασμό του Νικολάς Μαδούρο για 30 μέρες λόγω παραπληροφόρησης για τον κορονοϊό.   Τα μέσα κοινωνικής δικτύω...



To facebook πάγωσε τον λογαριασμό του Νικολάς Μαδούρο για 30 μέρες λόγω παραπληροφόρησης για τον κορονοϊό.  

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook και το twitter είχαν αναφέρει πως θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά στην διασπορά ψευδών ειδήσεων για την πανδημία του κορονοϊού και θα τιμωρούσαν τους λογαριασμούς αυτούς οι οποίοι δεν θα υπάκουαν στους κανόνες. Ένας από αυτός που δέχτηκε ban είναι και του Προέδρου της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο, ο οποίος ισχυρίστηκε -χωρίς κανένα στοιχείο- πως ένα φυτικό φάρμακο μπορεί να θεραπεύσει τον κορονοϊό!


Ο Μαδούρο είχε αναφερθεί πιο συγκεκριμένα σε ένα διάλυμα θυμαριού θα μπορούσε να θεραπεύσει τον φονικό ιό. 


Το Facebook δεν επιτρέπει την διασπορά ψευδών και ατεκμηρίωτων «ειδήσεωv», με αποτέλεσμα να ανακοινώσει πως ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν θα μπορεί να δημοσιεύσει αναρτήσεις στο προφίλ του για 30 ημέρες, συμπληρώνοντας δε πως επανειλημμένως έχει παραβιάσει τις πολιτικές του σχετικά με την παραπληροφόρηση για τον κορονοϊό. 


Ένας εκπρόσωπος μάλιστα του κορυφαίου μέσω κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε στο BBC: «Διαγράψαμε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Προέδρου Νικολάς Μαδούρο για παραβίαση των πολιτικών μας κατά της παραπληροφόρησης σχετικά με τον Covid-19 που είναι πιθανό να προκαλέσει βλάβη σε ανθρώπους. 


Ακολουθούμε την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που λέει ότι προς το παρόν δεν υπάρχει φάρμακο για τη θεραπεία του ιού. Λόγω επανειλημμένων παραβιάσεων των κανόνων μας, «παγώνουμε» επίσης τη σελίδα του για 30 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα επιτρέπεται μόνο η ανάγνωση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.