Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ετήσια Βολή Ατομικού Τυφεκίου G3A3/4 απο Εθνοφύλακες της Εθνικής Φρουράς

Εθνική Φρουρά, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της εθνοφυλακής, πραγματοποίησε την Ετήσια Βολή Ατομικού Τυφεκίου Ευγενούς Άμιλλα...







Εθνική Φρουρά, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της εθνοφυλακής, πραγματοποίησε την Ετήσια Βολή Ατομικού Τυφεκίου Ευγενούς Άμιλλας, με τη συμμετοχή εθνοφυλάκων, στο πεδίο βολής Κόρνου.

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα έχει πλέον καταστεί θεσμός και αποσκοπεί στην ανάπτυξη πνεύματος ευγενούς άμιλλας και ενδυνάμωσης των δεσμών εντός της Εθνικής Φρουράς.


Στην δραστηριότητα έλαβαν μέρος 16 συνολικά ομάδες, οι οποίες απαρτίζονταν από εθνοφύλακες του συνόλου των Μονάδων Εθνοφυλακής.

Η εκτέλεση της βολής πραγματοποιήθηκε με τα ατομικά τυφέκια των εθνοφυλάκων τύπου G3A3/4, με σταθερά σκοπευτικά και από την απόσταση των 300 μέτρων.


Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους της βολής, η οποία διεξάχθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα, πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης των πρωτευσάντων, ανά κατηγορία, ομάδων και εθνοφυλάκων, ενώ επιδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες.


Τη δραστηριότητα παρακολούθησαν, o Υπουργός Άμυνας, κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Χρυσηλίου και ο Επιτελάρχης, Αντιστράτηγος Απόστολος Περβολαράκη, οι οποίοι βράβευσαν τους πρωτεύσαντες.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.