Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διώρυγα του Σουέζ: Απέτυχε και η νέα προσπάθεια αποκόλλησης του Ever Given

Η Αίγυπτος συνέχισε την Παρασκευή  τις προσπάθειες για την αποκόλληση του τεράστιου πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, το οποίο έχει απ...



Η Αίγυπτος συνέχισε την Παρασκευή  τις προσπάθειες για την αποκόλληση του τεράστιου πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, το οποίο έχει αποκλείσει τη Διώρυγα του Σουέζ, ένα περιστατικό που θα μπορούσε να επιβραδύνει την παγκόσμια ναυσιπλοϊα για ημέρες ή και εβδομάδες.


Το μεγαλύτερο ναυτικό μποτιλιάρισμα στην Ιστορία θα κρατήσει τουλάχιστον ακόμα δύο ημέρες καθώς παρά την σημαντική πρόοδο στις εργασίες εκβάθυνσης στο σημείο του ατυχήματος, η προσπάθεια αποκόλλησης που έγινε ήταν αποτυχημένη, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία BSM που έχει αναλάβει το τεχνικό μάνατζμεντ του πλοίου.


Νωρίτερα, ο πρόεδρος της αιγυπτιακής Αρχής που διαχειρίζεται το κανάλι, είχε πραγματοποιήσει περιοδεία στο σημείο του ατυχήματος – και δημοσιοποίησε ένα σχετικό βίντεο:



Σύμφωνα με την ολλανδική εταιρεία Smit Salvage, η οποία προσελήφθη από την εταιρεία διαχείρισης του πλοίου Evergreen Marine Corp, με έδρα την Ταϊβάν, να βοηθήσει στην αποκόλληση του πλοίου, η επιχείρηση θα μπορούσε να διαρκέσει «ημέρες ή και εβδομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.