Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Cumhuriyet: Αυτοκτόνησε σωματοφύλακας του Ερντογάν

  Ένας αστυνομικός ο οποίος υπαγόταν στην προστασία του Τούρκου Προέδρους, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, αφήνο...


 


Ένας αστυνομικός ο οποίος υπαγόταν στην προστασία του Τούρκου Προέδρους, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, αφήνοντας μάλιστα και σημείωμα για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, σύμφωνα με την Cumhuriyet.

Ο αστυνομικός δεν παρευρέθηκε στην υπηρεσία του ούτε απαντούσε στις κλήσεις, καθώς το κινητό του τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του να τεθούν σε συναγερμό και αμέσως να τον αναζητήσουν.

Στο χειρόγραφο σημείωμά που βρέθηκε κοντά του έγραφε ότι «κάθε άντρας έχει την υπερηφάνεια του και δεν μπορούσα να χωνέψω αυτά τα λόγια, μακάρι να είχατε συμπεριφερθεί στους υπαλλήλους σας καλά και να τους ρωτάγατε πώς είναι». Στο σημείωμα του ο αστυνομικός κατονομάζει τα άτομα από τα οποία ο άντρας δέχθηκε την άσχημη συμπεριφορά.

Παράλληλα, στο σημείωμά του ανέφερε ότι δεν θέλει να παρευρεθούν στην κηδεία του, κανένας από τους ανωτέρους του, εκτός από κάποιον αρχηγό αστυνομίας.

Την ίδια ώρα το θέμα έφτασε στη τουρκική Βουλή με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), να ρωτά όσοι αστυνομικοί έχουν αυτοκτονήσει τα τελευταία χρόνια, ενώ όπως έγινε γνωστό άλλοι δυο αστυνομικοί σε διάστημα μερικών μηνών έδωσαν τέλος στη ζωή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.