Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Ελλάδα ανοίγει από σήμερα τα σύνορα για όσους Ισραηλινούς έχουν εμβολιαστεί

   Η Ελλάδα, από σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου, ανοίγει τα σύνορά της και σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο, θα ξεκινήσει να υποδέχεται 10.000 εμβολι...



  



Η Ελλάδα, από σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου, ανοίγει τα σύνορά της και σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο, θα ξεκινήσει να υποδέχεται 10.000 εμβολιασμένους Ισραηλινούς τουρίστες την εβδομάδα.

Γεμάτες με καλοκαιρινές φωτογραφίες ελληνικών νησιών, οι ισραηλινές εφημερίδες καλωσορίζουν την ανακοίνωση, όπως αναφέρουν, του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στον πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα, Γιόσι Αρμάνι, ότι η Ελλάδα ανοίγει τα σύνορά της για τους εμβολιασμένους πολίτες του Ισραήλ.

Η δήλωση Θεοχάρη, πάντα κατά τον ισραηλινό Τύπο, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας και αναφέρει ότι το υπουργικό συμβούλιο της Ελλάδας ενέκρινε την είσοδο έως 10.000 Ισραηλινών τουριστών από την Τρίτη εφόσον έχουν το λεγόμενο πράσινο πιστοποιητικό-διαβατήριο, που βεβαιώνει την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους.

Οι Ισραηλινοί που έχουν κάνει τα εμβόλιά τους κατά του κορωνοϊού μπορούν πλέον να έρχονται χωρίς να υφίστανται έλεγχο με μοριακό τεστ στο αεροδρόμιο ή καραντίνα κάποιων ημερών σε ξενοδοχείο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Αναφέρεται επίσης ότι η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης αποτελεί τον καρπό της συντονισμένης προσπάθειας των ισραηλινών υπουργείων Εξωτερικών, Υγείας και Μεταφορών, προεξάρχοντος του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Γκάμπι Ασκεναζί. Να σημειωθεί ότι την Τρίτη το Ισραήλ έχει γενικές εκλογές στις οποίες αναμένεται να επικρατήσει εκ νέου ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

H Eλλάδα είναι η πρώτη χώρα προς την οποία το Ισραήλ επιτρέπει τα διεθνή ταξίδια για λόγους αναψυχής, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανοίξει και τα σύνορα με την Αίγυπτο για τους προσκυνητές στο Όρος Σινά, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.