Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μ@λ@κ@ς άντρας στο Ηράκλειο... Δεν κατάφερε να δείρει την πρώην του και «βομβάρδισε» το όχημά της με πέτρες

      Ένας 35χρονος άνδρας από το Ηράκλειο μη μπορώντας να δεχτεί τον χωρισμό του με την πρώην του προσπάθησε να την χτυπήσει και όταν δεν ...

  

  



Ένας 35χρονος άνδρας από το Ηράκλειο μη μπορώντας να δεχτεί τον χωρισμό του με την πρώην του προσπάθησε να την χτυπήσει και όταν δεν τα κατάφερε «τα έβαλε» με το αμάξι της.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από ένα φιλικό σπίτι στην περιοχή του Μασταμπά το οποίο είχε επισκεφθεί η πρώην σύντροφός του και, όταν την είδε να βγαίνει, της επιτέθηκε ρίχνοντάς την στο οδόστρωμα, ενώ ταυτόχρονα ούρλιαζε ότι θα την σκότωνε!

Μάλιστα, επιχείρησε να την χτυπήσει στο κεφάλι, όμως η γυναίκα πρόλαβε να προστατευτεί καλύπτοντάς το με τα χέρια της.

Ο 35χρονος κατάλαβε ότι η πρώην σύντροφός του δεν θα ήταν εύκολος στόχος και εκτόνωσε την οργή του... «βομβαρδίζοντας» με πέτρες το αυτοκίνητό της!

Αφού του προκάλεσε αρκετές ζημιές, τράπηκε σε φυγή αφήνοντας εμβρόντητη την 34χρονη. Όμως, η γυναίκα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και λίγο αργότερα συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και φθορά ξένης περιουσίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.