Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στο νοσοκομείο Καρδίτσας: Μεταφέρθηκαν ασθενείς στα Τρίκαλα λόγω βλάβης στο σύστημα οξυγόνου

Συνολικά 15 ασθενείς χρειάστηκε να μεταφερθούν εκ των οποίων οι 2 νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Συναγερμός σήμανε νωρίς σήμερα το πρωί στο νοσοκομεί...







Συνολικά 15 ασθενείς χρειάστηκε να μεταφερθούν εκ των οποίων οι 2 νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ
Συναγερμός σήμανε νωρίς σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Καρδίτσας καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα στο σύστημα παροχής οξυγόνου με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητο 15 ασθενείς να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Για το γεγονός έβγαλε πριν από λίγη ώρα ανακοίνωση το νοσοκομείο στην οποία αναφέρει:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, παρουσιάστηκε βλάβη στον μειωτή οξυγόνου του Νοσοκομείου μας.

Για καθαρά προληπτικούς λόγους και με γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευόμενων συμπολιτών μας, μέχρι να γίνει ο έλεγχος από την τεχνική υπηρεσία μας, 1 ασθενής από τη ΜΕΘ-Covid, 1 από τη ΜΕΘ non Covid και 13 Covid ασθενείς από την Πνευμονολογική Κλινική, μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ.

Στις 12:30 ολοκληρώθηκε ο επιτόπιος έλεγχος και οι ενέργειες ειδικού κλιμακίου τεχνικών, αποκαταστάθηκε η βλάβη και το σύστημα οξυγόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας λειτουργεί και πάλι κανονικά».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.