Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκτακτο: Χαρδαλιάς: Ανοίγουν λιανεμπόριο τη Δευτέρα και διαδημοτικές μετακινήσεις μόνο τα Σαββατοκύριακα – Κικίλιας: Μας ανησυχεί η Θεσσαλονίκη, προσοχή σε όλους

Δείτε σε απευθείας σύνδεση την ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τις ανακοινώσεις για χαλάρωση των μέτρων, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστα...



Δείτε σε απευθείας σύνδεση την ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τις ανακοινώσεις για χαλάρωση των μέτρων, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι υπάρχει ανησυχία για τα αυξημένα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε από τον κ. Χαρδαλιά να μεταβεί εκεί για να εκπονηθεί στρατηγική.

«Οι άνθρωποι της Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας σας φρόντιζαν και σας φροντίζουν, δεν έλειψαν ποτέ από το πλευρό σας», είπε.

«Χρειάζεται προσοχή τις επόμενες εβδομάδες. Μάσκα και αντισηπτικά παντού.  Να παραμερίσουμε την κούρασή μας όλοι εμπρός στον κίνδυνο της απώλειας ζωών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

Στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας έκανε έκκληση σε όλους «να σταματήσουν οι συγκεντρώσεις σε σπίτια».

Ενίσχυση του ΕΣΥ

Ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι το Θριάσιο Νοσοκομείο μετατρέπεται σε «Covid-only». Από τις 7 Απριλίου θα διαθέτει 130 απλές κλίνες Covid και 33 ΜΕΘ Covid.


Επίσης ανακοίνωσε 51 καινούργιες ΜΕΘ σε νοσοκομεία της Αττικής.


Αναφορικά με τους εμβολιασμούς, ο κ. Κικίλιας είπε ότι ξεπέρασαν το 1,6 εκατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.