Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις: Πώς φέρεται να παρέσυρε τα δεκάχρονα θύματά του ο παράγοντας της κολύμβησης

  Νέα έρευνα για νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς καταγγελίες φέρουν κορυφαίο παράγοντα της κολύμβησης να κ...


 


Νέα έρευνα για νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς καταγγελίες φέρουν κορυφαίο παράγοντα της κολύμβησης να κακοποίησε 10χρονα κορίτσια πριν από 7 χρόνια.

Δυο κοπέλες, που σήμερα είναι στην ηλικία των 17 ετών, μετέβησαν στη ΓΑΔΑ το περασμένο διήμερο και κατήγγειλαν κορυφαίο παράγοντα της κολύμβησης για σεξουαλική κακοποίηση, όταν οι ίδιες ήταν ήταν στην ηλικία 10 ετών.

Πρόκειται για έναν 74χρονο Έλληνα, ιδρυτικό στέλεχος κολυμβητικού ομίλου στα Νότια προάστια της Αττικής.

Εκδόθηκε ένταλμα και ο παράγοντας της κολύμβησης συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Από την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του 74χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό.


Οπως κατέθεσαν στις δικαστικές Αρχές οι κοπέλες, στην πρώτη γυμνασίου με πρόφαση μία συγκεκριμένη κρέμα, κατάφερε να τις καλέσει στο σπίτι του, όπου τις ανάγκασε να προβούν σε ασελγείς πράξεις.  Οι δύο κοπέλες αποφάσισαν να μιλήσουν έπειτα από το κάλεσμα της αθλήτριας Σοφίας Μπεκατώρου η οποία είχε απευθύνει κάλεσμα σε όσους έχουν υποστεί βία να μιλήσουν.


O 74χρονος, σήμερα, άνδρας είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση. Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Σύμφωνα με το MEGA, ο παράγοντας έλεγε στα κορίτσια πως τους έδειχνε πορνό «για να είναι έτοιμες για τη ζωή». Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 


Συνελήφθη την 10-3-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 74χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων, πορνογραφία ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, βιασμό και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.


Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών.


Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (6) μαχαίρια πολεμικού τύπου.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος  παρέπεμψε την υπόθεση για κυρία ανάκριση και διατάχθηκε η προσωρινή του κράτησή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.