Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάθαρμα... Αλλδαπός Ασέλγησε σε ανήλικη που βρήκε έξω από το σπίτι του στον Πύργο!

   Στην ανακρίτρια Ηλείας παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ένας αλλοδαπός από χωριό του Δήμου Πύργου, στον οποίο η Εισαγγελία άσκησε δίωξη γι...



  


Στην ανακρίτρια Ηλείας παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ένας αλλοδαπός από χωριό του Δήμου Πύργου, στον οποίο η Εισαγγελία άσκησε δίωξη για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανήλικης. Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα πριν από δύο χρόνια, αλλά μόλις πριν από περίπου ένα μήνα υπέβαλε καταγγελία ο αδελφός του κοριτσιού!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μηνυτήρια αναφορά του, ο φερόμενος ως δράστης συνάντησε το 9χρονο -τότε- κορίτσι στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, το έπεισε να τον ακολουθήσει μέσα και προχώρησε σε πράξεις. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ωστόσο η υπόθεση πήρε άμεσα το δρόμο της δικαιοσύνης με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία ερευνά και την καταγγελία που υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τους γονείς ενός ανήλικου παιδιού, στο οποίο φέρεται να ασέλγησε ένας ηλικιωμένος σε άλλη περιοχή της Ηλείας. Μάλιστα, σύμφωνα με την protinews.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος και άλλων παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.